Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Dosáhněte maximální týmové efektivity s IceWarp desktop klientem

„Efektivní týmová spolupráce růže přináší.“ Tak nějak praví staré české přísloví. O to více zarážející je fakt, že i v dnešní době většina firem nakupuje nekompatibilní aplikace od různých dodavatelů. Proto je nejvyšší čas celý tým sladit a veškerou práci odbavovat z jediné desktopové aplikace!

Týmová spolupráce je základ úspěchu

Proč mají vaši zaměstnanci používat e-mail od jedné společnosti, online kalendář od jiného dodavatele a každý videohovor plánovat v separátní aplikaci? IceWarp desktop klient pro Windows i macOS nabízí každému týmu všechny pracovní nástroje v jednom řešení. Ale co přesně je ten desktop klient?

Představení desktopového klienta

Každá firma dnes k práci používá nepřeberné množství online aplikací a nástrojů. Ten nejpoužívanější je bezpochyby e-mail, a přesně to je základ našeho desktopového klienta. Ale ne jen tak ledajaký e-mail – poskytujeme bezpečný, šifrovaný firemní e-mail nabízející vše od vytváření a úprav dokumentů až po překlad e-mailů přímo v aplikaci (což oceňují hlavně mezinárodní firmy) a bezproblémovou integraci na TeamChat a Konference. Samozřejmostí také je, že máte všechny e-maily k dispozici i offline, to dá přece rozum, že?

E-mail je sice zásadní nástroj pro úspěch každého businessu, ale tím to nekončí. Proto jsme do desktopového klienta přidali i několik dalších funkcí. Stejně jednoduše, jak posunete vyřvávající nedělní budík, tak i v IceWarpu můžete „odložitpříchozí zprávy a vrátit se k nim až v pondělí ráno.

Nezapomeňte také sledovat doručenou poštu pomocí funkce Watch for Reply. Díky ní nezmeškáte žádný důležitý e-mail, na který jste netrpělivě čekali. A pomocí inteligentních příloh můžete e-mailem posílat velké soubory, například videa a prezentace, aniž byste museli zahltit poštovní schránku příjemce nebo čekat celou věčnost, než se soubory do klienta nahrají.

Super-speciální nabídka

Chcete slyšet tu nejlepší zprávu ze všech? Vzhledem k tomu, že desktopový klient pomáhá udržet celý tým v obraze, ho momentálně nabízíme zdarma všem našim stávajícím klientům! Jestli už vaše firma používá IceWarp, jednoduše si desktopový klient stáhněte a začněte si užívat všech jeho výhod.

Ale co když je naše firma obrovská? Jaký je maximální počet uživatelů, kteří mohou desktopový klient používat? Na horní limit jsme zatím nenarazili, ale nejlepší bude, když si to sami vyzkoušíte. Nabízíme prodlouženou zkušební dobu 6-12 měsíců, takže se každý člen vašeho týmu s celým řešením pořádně obeznámí. 6měsíční zkušební doba je až pro 250 uživatelů a 12měsíční je pro všechny týmy nad 250 uživatelů.

Vítězové spolupracují

Je načase sjednotit práci celého vašeho týmu. Desktopový klient IceWarp nabízí všechny nástroje, které k práci potřebujete, v jediné aplikaci. Přestaňte utrácet za drahé licence a zapomeňte na klikání z jedné aplikace do druhé. Zapojte do procesu desktop klienta a začněte pracovat jako jeden tým!

Vyzkoušejte desktop klienta a uvidíte, jak se zlepší produktivita vašeho týmu!