Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Jedno okno vládne všem

Jedno okno vládne všem, jedno jim všem káže, jedno okno všechny aplikace přivede a do uceleného řešení je sváže. Tak zní staré přísloví o All-In-One konceptu. Ale co to vlastně znamená?

Co je All-In-One přístup?

Představte si, že máte všechny pracovní nástroje na jednom místě. Takže ať už potřebujete šroubovák, sdílený dokument nebo rychlý on-line meeting, víte přesně, kam sáhnout.  A to je podstata All-In-One přístupu – jedno používané okno prohlížeče, které integruje všechny aplikace pro práci a produktivitu.

Výhody All-In-One přístupu

Proč vůbec něco takového řešit? To je velmi dobrá otázka, takže na ni hned odpovíme. V porovnání s přepínáním mezi desítkami různých programů je práce se všemi aplikacemi a funkcemi v jediném okně mnohem pohodlnější a jednodušší. Nikdy neztratíte nit, protože na své obrazovce vidíte všechna důležitá oznámení a i nové zařízení můžete používat hned po přihlášení.

Běžný pracovní den se skládá z různých činností. Jde například o odpovídání na e-maily, vypití tak osmi káv, přebíhání (nebo přepínání) mezi meetingy, drbání s Ivčou z personálního či vytvoření nabídky pro klienty. Řešit každou z těchto potřeb v samostatné aplikaci je dost nepraktické a časově náročné.

„To nejlepší na All-In-One přístupu je, že jedním klikem přímo ze své e-mailové schránky otevřu kalendář nebo TeamChat. Nemusím nic instalovat, kupovat ani zapínat žádná jiná okna nebo aplikace.“

  • Dominic Barker – Manažer technické podpory – KreativMedia, Švýcarsko

Díky All-In-One konceptu máte kontrolu nad celým svým účtem i přístup ke všem aplikacím, jako je e-mail, kalendář, úkoly, TeamChat, Konference nebo Dokumenty. Stačí se jen přihlásit do webového klienta IceWarp. 😉

Poznámka: Webový klient IceWarp vám nepřinese kávu ani muffiny. Ale zeptat se v TeamChatu: „Kdo jde na oběd?“ je rychlejší než běhat a zjišťovat odpověď po všech kancelářích.

Jsou nějaké nevýhody All-In-One přístupu?

Zatím to zní jako sen. Takže v čem je zakopaný ten digitální pes? Jestli All-In-One koncept opravdu představuje budoucnost, už na něj musí spoléhat většina technologických gigantů, že? 

Ne tak docela. Zatímco my jsme žádné nevýhody nenašli (a naši uživatelé se shodují, že žádné nejsou), jiná řešení, například Office365, se zasekla tak v roce 2010. E-mail stále považují za samostatný komunikační kanál, který by měl být oddělen od ostatních nástrojů a funkcí. Pokud jste někdy pracovali s Outlookem, znáte ten pocit – v Teamsech probíhá důležitá diskuse a vy o ní nevíte, protože máte otevřený Outlook namísto Teamsů. Kdyby jen existoval způsob, jak o té debatě být notifikován…

Každodenní situace

Představte si, že dostanete od kolegů e-mail, ve kterém navrhují meeting na zítřejších 13:00.  Ve stejném okně rychle zkontrolujete kalendář a zjistíte, že můžete až v 13:30. Odpovíte jim ve skupině na TeamChatu a zeptáte se, jestli se můžete připojit až o půl druhé. Všichni odpoví kladně, a tak stále v tomtéž okně vytvoříte on-line schůzku, odešlete pozvánku všem účastníkům a případně si i rezervujete zasedačku (pokud máte to štěstí, že se s někým skutečně potkáte osobně). No není to pohoda?

Čas na srovnání

Popsali jsme typickou pracovní situaci. Tak porovnejme si, kolik času a kliků vám opravdu zabere vytvořit on-line konferenci v IceWarpu a v Office365. A protože jeden animovaný obrázek vydá za tisíc slov, připravili jsme pro vás rychlou ukázku.

Vidíte, ale nevěříte? To zcela chápeme. Proto si sami vyzkoušejte IceWarp All-In-One přístup a užijte si virtuální kancelář budoucnosti na 14 dní zdarma.