Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Kouzelná migrace dat s IceWarpem

Na stěhování je nejhorší ten den – balení a nakládání krabic, donucení přátel, aby vám pomohli, snídani pozřete hůlkami, protože příbory už jsou zabalené… A nakonec si to všechno zopakujete na nové adrese. Tak přesně na takové problémy můžete zapomenout, protože se o vše postaráme. Čtěte dál a zjistíte, jak do IceWarpu přeneseme všechna vaše data, než řeknete abrakadabra.

Vaše první přání

Protože vás už unavují zastaralé komunikační nástroje, chcete přejít na něco novějšího. Jaké tedy bude vaše první přání?

„Ó, mocný IceWarp džine, přeji si, aby šikovný tým odborníků přenesl všechna data mé společnosti a já se nemusel o nic starat!“

Vaše přání je nám rozkazem. Náš okouzlující migrační tým udělá všechnu těžkou práci za vás. Nejprve projdeme a zhodnotíme všechna vaše data tak, abychom během migrace neztratili ani jeden bit.

Přecházíte na IceWarp z Exchange, G Suite, MIcrosoft 365 nebo jiného starodávného řešení? Není problém. Všechny vaše domény, e-maily, kontakty, dokumenty, kalendáře atd. vezmeme a v IceWarpu nastavíme úplně stejně.

Vaše druhé přání

„Chápu, že IceWarp zvládne přenést data z jakéhokoli řešení, ale moje firma prostě nemůže být několik dní off-line. Všemocný džine, přeji si migraci dat bez výpadků a odstávek!“

Zařídíme, velectění. Ani ve snu by nás nenapadlo migraci dat nějak protahovat. Rychlost je totiž stejně důležitá jako přesnost. Víme, že každou minutu, kdy nejste on-line, přicházíte o zisk. Proto je naším prvním krokem před jakoukoli migrací její validace. Na vzorku vašich dat si celý proces vyzkoušíme a před stěhováním vyřešíme všechny případné problémy.

Migrační nástroje IceWarpu jsme navrhli tak, abychom mohli migrovat více položek najednou, což celý proces podstatně zrychluje. Abyste měli jistotu, že nic nezmeškáte, naplánujeme harmonogram celého přenosu podle vašich potřeb a pracovního vytížení. A své obchodní povinnosti můžete plnit dokonce i během probíhající migrace.

Vaše třetí a poslední přání

Ačkoli je to lákavé, náš džin vám nedovolí použít třetí přání k tomu, abyste si jich přáli neomezený počet (podrobnosti si můžete přečíst v SLA kouzelné lampy IceWarp v sekci o nelicencovaných vícenásobných přáních). Takže ho využijeme na úspěšné dokončení celého procesu.

„Mé třetí a poslední přání, drahý džine, je řádné testování, aby bylo jasné, že všechna data byla úspěšně přenesena!“

Ani tímto přáním nás nezaskočíte. Jaký smysl by měla migrace do nového řešení, když by se cestou něco pokazilo nebo kdyby se ztratila nějaká data?

Během migrace používáme hlavně automatizované nástroje. Ale tím to nekončí. Týmy našich lidských odborníků celý proces neustále sledují a tito inženýři jsou připraveni kdykoli zasáhnout a vyřešit nečekané situace. Tento testovací postup zaručuje, že všechna vaše data u nás najdou svůj nový domov.

Migrace jako z pohádky

Zdá se, že některá přání se opravdu plní. Možná ne zrovna, když se stěhujete, protože neznáme žádné speciální kouzlo, které by vám pomohlo sbalit všechen nábytek. Zato ale ovládáme magii, která přenese vaše data do moderního řešení virtuální kanceláře.

Víme, že přechod celé společnosti na nové řešení je velmi náročný. Proto se na migraci dat na 100% soustředíme a zajistíme vám bezproblémový přechod. Nezůstávejte u starých nástrojů jen proto, že vám z pomyšlení na migraci dat naskakuje husí kůže. Stačí jen trochu kouzel od IceWarp – a celou migraci máte z krku dřív, než si vymyslíte třetí přání.

Nevěříte na magii? ABRAKADABRA! Prozkoumejte kouzelnou migraci dat od IceWarpu a uvěříte!