Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Partnerství s IceWarpem je investice do vaší budoucnosti

Příběh o Davidovi a Goliášovi určitě znáte. Malý, ale odhodlaný člověk s přesnou muškou porazí svého protivníka – horu svalů. A stejně jako David se i IceWarp nebojácně staví všem technologickým megaspolečnostem.

David versus Goliáš

Největší výhoda IceWarpu je jeho velikost. Jste-li poskytovatelem internetových připojení (z anglického ISP – internet service provider), partnerství s námi vám přináší řadu výhod, které od Microsoftu ani Google nezískáte. Pojďme se na ta naše esa v rukávu podívat.

Jsou všechny nástroje stejné?

Jste ISP a už vás nebaví fakt, že vás Google ignoruje? To je nejvyšší čas pro změnu. A to první, co vás při přechodu z megakorporátu na menšího poskytovatele zajímá, je, jestli budete moci svým koncovým zákazníkům poskytnout funkce a nástroje, na které jsou zvyklí.

Díky naší „all-in-one“ platformě si vyberete přesně ty služby, které chcete nabízet. A platíte jen za to, co skutečně používáte. Dnes už totiž nemá smysl vyhazovat peníze za obrovská řešení, když vaši zákazníci používají jen polovinu z nabízených funkcí. U nás si vyberou přesně ty nástroje, které potřebují – od firemního e-mailu přes TeamChat, online dokumenty, kalendáře, videokonference až po úložiště. A vše je přístupné v jednom jediném okně.

Důležitá je i obrana

Vaši zákazníci tak získají přístup k cenově výhodnému balíčku pro obchodní komunikaci, ve kterém najdou všechny pravidelně využívané nástroje. Zároveň se postaráme i o jejich bezpečnost, protože ochrana soukromých i firemních dat je až na prvním místě. 

Kvalita jakéhokoliv online softwaru se pozná podle jeho zabezpečení. Proto v IceWarpu spoléháme na kombinací prvotřídního antiviru a vícevrstvé antispamové ochrany.

Využijte svůj branding

Už vás nebaví poskytovat svým zákazníkům nástroje, které jsou označkovány „Google Apps“ nebo „od Microsoftu“? Tak i na tuto situaci jsme připraveni. Díky tomu, že celé naše řešení je „white-label“, si můžete IceWarp obrandovat, jak je libo.

Svým zákazníkům tedy nabídnete produkt, který obsahuje vaši vlastní značku, barvy, logo atd. Tím zvyšujete nejen povědomí o své společnosti, ale i zákaznickou loajalitu.

Jde to levněji, a zároveň lépe?

Posledním, ale pravděpodobně nejdůležitějším důvodem, proč je IceWarp ideálním partnerem pro všechny ISP, je cena. Možnost platit pouze za to, co skutečně používáte, šetří finance vám i vašim zákazníkům. Podle toho, jaký tarif si vyberete a kolik máte zákazníků, vás IceWarp může stát prakticky jen pár korun za každého uživatele.

Nabízíme také čtyři předem připravené tarify, ve kterých najdete různé funkce a nástroje. Stačí si vybrat ten pravý. Výsledek bude, že jako ISP své zákazníky oslovíte s novým řešením, které zvládne vše, na co jsou zvyklí. Ale nabídnete jim to levněji, a tak se vám pravděpodobně upíší do konce života.

Porovnání cen

Je na čase vymanit se z područí technologických gigantů a investovat do vlastní značky. Využijte white-label řešení od IceWarpu, nabídněte svým klientům efektivní nástroje pro obchodní komunikaci a překvapte cenou. Pokud stále váháte, jestli dokážeme konkurovat technologickým Goliášům, projděte si porovnání cen. To vás jednou provždy přesvědčí.

Rozjeďte partnerství s IceWarpem

Málokdo věřil Davidovi, když stanul před obrovským Goliášem, ale dnes už víme, jak tento souboj dopadl. Postavte se na správnou stranu a nabídněte svým zákazníkům lepší a levnější nástroje pro obchodní komunikaci.

Domluvte si partnerství s IceWarpem a porazte nemotorné technologické molochy jednou provždy!