Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

V zajetí cloudových řešení a jejich poskytovatelů

Rostoucí ceny energií, nezkrotná inflace a oblíbenost práce z domova vystřeluje ceny cloudových řešení strmě nahoru. Kvůli tomu si uživatelé SaaS služeb myslí, že nemají jinou možnost než zaplatit cokoliv, co si jejich poskytovatelé usmyslí. Co s tím? Jak se tato zapeklitá situace dá vyřešit k vaší spokojenosti?

Ceny cloudových řešení vylétly do nebe

Předpokládá se, že v roce 2023 v Evropě vzrostou ceny cloudových řešení téměř o třetinu. V USA se mají o něco líp, protože očekávaný nárůst cen je jen pětinový. Může za to spousta zdánlivě nesouvisejících faktorů – od války na Ukrajině a COVIDu-19 až po inflaci, která se chová jako utržená ze řetězu.

A tento nárůst pociťují jak firmy, které mají kanceláře stále otevřené, tak i společnosti a podnikatelé, kteří už pracují plně na dálku – ať už z domu, kavárny nebo třeba pláže. Protože každý, kdo využívá cloudové služby a virtuální kancelář, totiž za stejné služby letos zaplatí mnohem víc.

Je na konci tunelu vůbec nějaké světlo?

Nějaká možnost, jak zkrotit ceny cloudových řešení, přece existovat musí, že? No, to záleží hlavně na vašem poskytovateli. Jestli totiž pracujete s aplikacemi jako M365 nebo Google Workspace, budete i letos platit za spoustu nástrojů, které prakticky nepoužíváte. Vzpomenete si vůbec, kdy jste naposled použili Microsoft Access k vytvoření nějaké databáze?

Kdo ví… Možná si databáze vytváříte každý den, ale většina uživatelů, která Access ani aplikace jako Yammer, Sway, Delve, Google Classroom nebo Jamboard nikdy nepoužila, za ně stejně platí. A stejná většina uživatelů si ani nemá možnost vybrat jen ty aplikace, které opravdu potřebuje, prostě musí platit za úplně všechno.

IceWarp je řešení

Přesně tento problém vám pomůžeme vyřešit. Je pravda, že ani my nejsme imunní vůči inflaci nebo cenám energií. Oproti konkurenci máme však nejednu velkou výhodu. U nás totiž platíte opravdu jen za aplikace, které potřebujete a využíváte. A cenové plány máme nastaveny tak, aby si vybral opravdu každý. Tím však vaše možnosti teprve začínají.

Pokud hledáte řešení šité na míru, můžete IceWarp hostovat na svém vlastním serveru. V tomto balíčku najdete vše, co vaše virtuální kancelář potřebuje – WebKlienta a e-mail, TeamChat, sdílené dokumenty a tak dále. A můžete si vybrat i další nástroje, bez kterých se neobejdete.

Každá společnost má jiné potřeby a možnosti. To je důvod, proč byste měli platit opravdu jen za nástroje, které používáte. Pokud váš tým řeší veškerou komunikaci e-mailem nebo na TeamChatu, pak přece nebudete utrácet za Konference. Anebo chcete všechny firemní telefony upgradovat na mobilní pracovní stanice? Tak si prostě objednejte doplněk pro mobilní zařízení.

Nenechte se omezovat

Máte pocit, že jste rukojmím svého providera? Že bez mrknutí oka musíte akceptovat sprintem rostoucí ceny? V tom případě byste si měli začít vybírat. Nedává totiž smysl platit za něco, co nepotřebujete. A pokud momentálně marně hledáte východisko, pak přejděte k nám.

Máme pro vás všechny obvyklé i neobvyklé pracovní aplikace a nástroje, ze kterých si postavíte virtuální kancelář svých snů.