Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

G Suite žene své uživatele do náruče IceWarpu

První máj je lásky čas. O to víc bolí rozhodnutí Google, že k 1. květnu 2022 končí s bezplatným poskytováním služeb G Suite. Co si všichni uživatelé počnou? Jak jim přežije podnikání založené na obchodní komunikaci? Naštěstí máme v IceWarpu dost lásky pro všechny.

G Suitu zvoní hrana

Starší, bezplatná edice G Suite je mrtvá. A žádné „Ale prosím, my bychom rádi ještě…“ vám nepomůže. Pokud tento nástroj používáte, čelíte jasnému ultimátu. Buď upgradujete na předražený Google Workspace, nebo si najdete nového poskytovatele.

A tu na scénu vchází IceWarp. Tohle je naše šance, protože se k zákazníkům nikdy neobrátíme zády! Nejenže nabízíme všechny funkce, na které jste z G Suitu zvyklí, ale navíc vše najdete hezky v jednom okně, data ukládáme na vlastní servery, a dokonce máme i zákaznickou podporu, na kterou se dovoláte. A nebojte, nedovoláte se do Indie, ale k nám do Prahy. 

Co vám IceWarp nabízí

Co přesně dělá z IceWarpu tak neodolatelné řešení?  První, co vás zaujme, bude:

  • Firemní e-mail, který plní roli virtuální kanceláře a díky zabezpečenému cloudovému řešení je ideální i pro práci na dálku.
  • TeamChat pro komunikaci v organizovaných projektech, nahrávání souborů, označování spolupracovníků… Najdete v něm prakticky vše, co od chatovací služby očekáváte.
  • Konferenční hovory, které běží ve vašem prohlížeči. Navíc máte k dispozici sdílení obrazovky, chat v reálném čase, role moderátorů, prostě na co si jen vzpomenete.
  • Spolupráce na dokumentech včetně oblíbených nástrojů, které znáte: dokumenty, tabulky a prezentace. 

Čas běží

Do májového průvodu za předražené kancelářské nástroje se asi nevydáte. Takže si firemní komunikaci musíte rychle zařídit jinde. „Ale migrace všech firemních dat do IceWarpu bude jistě komplikovaná, ne? A co se stane s našimi e-maily a soubory?“

V IceWarpu máme dedikovaný migrační tým, který nezamhouří oka, dokud bezpečně nepřeneseme všechna vaše data. Můžete být v klidu, protože se o všechno postaráme a váš systém bude zprovozněný dřív, než si vůbec všimnete, že se něco děje

„Migrace dat je tedy hračka. Takže v čem je háček?“ Háček určitě najdeme, pokud se podrobněji podíváme na Google Workspace. G Suite byl sice celou dobu „zdarma“, ale věděli jste, že Google shromažďuje a prodává vaše data prakticky každému? No, pokud to vypadá příliš dobře, než aby to byla pravda… Zbytek si doplňte sami.

David vystrkuje růžky na Goliáše

Taky přemýšlíte nad tou nejdůležitější otázkou, kolik to celé stojí? Sami si srovnejte cenu Google Workspace a IceWarpu – pravděpodobně budete překvapeni, že vás vyjdeme o polovinu levněji!

Cena IceWarp

(všechny ceny a velikosti úložiště jsou za jednoho uživatele za měsíc)

 

Lite Standard Professional
2,50 $ 3,90 $ 7,90 $
5 GB e-mail, 20 GB souborové úložiště 100 GB e-mail, 1 TB souborové úložiště 500 GB e-mail, 5 TB souborové úložiště

 

Podívejte se též na podrobný ceník, kde najdete výpis všech funkcí a služeb pro každý balíček.

 

Cena Google Workspace

(všechny ceny a velikosti úložiště jsou za jednoho uživatele za měsíc)

 

Starter Standard Plus
5,06 $ 10,13 $ 16,88 $
30 GB souborové úložiště 2 TB souborové úložiště 5 TB souborové úložiště

Čísla nelžou a nástroje taky ne

Asi každý bude souhlasit, že platit DVOJNÁSOBEK až TROJNÁSOBEK ceny za řešení, které si v pohodě zařídíte mnohem levněji, je šílenství. IceWarp vám poskytne všechny funkce a nástroje obchodní komunikace, které najdete i u Google. Ale nabízíme je za poloviční cenu.

A protože megakorporace stále rostou a zvětšují svou dominanci na trhu, mnozí uživatelé si začínají uvědomovat výhody řešení od menších, jasně zaměřených poskytovatelů. Však se taky říká: „Nakupujte lokálně, ne globálně“. IceWarp je menší společnost se sídlem v Praze a s našimi Account Manažery i technickou podporou si zavoláte, kdykoliv to potřebujete.

Vzhůru do budoucnosti

Tak na co ještě čekáte? Stejně jako G Suite úspěšně odstranil všechny své bezplatné uživatele, IceWarp účinně odstranil všechny překážky vaší migrace na lepší řešení.

Je čas na pořádný jarní úklid – vyhoďte Google a přejděte na Icewarp. Ocení to vaše peněženka i kolegové. Přesvědčte se sami a vyzkoušejte IceWarp na 14 dní zdarma.