Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

IceWarp vs. Microsoft 365: Které řešení je pro vás to pravé?

Zatímco oba týmy vybíhají na hřiště, většina diváků považuje Microsoft 365 za jasného favorita. V cestě mu však stojí nečekaný vyzyvatel a vypadá to na nervy drásající klání. Dokáže IceWarp starého krále sesadit a stát se novým šampiónem?

Rozcvička

Office 365, dnes už nazývaný Microsoft 365, zná asi každý. Překvapivě to ale není jediné dostupné řešení. IceWarp sice neznají úplně všichni, ale ve světě virtuálních kanceláří si už své jméno vybojoval.

Například fakt, že vše otevíráte ve stejném okně, je pro uživatele jedním z největších lákadel. Zejména pokud vás nebaví neustálé překlikávání mezi aplikacemi – otevřít Word, napsat si pár poznámek, překliknout do Excelu aby ta tabulka nějak vypadala, a pak vše hezky zarovnat do powerpointové prezentace. Neříkejte, že vás to ještě stále baví…

Ale bez hlavních pracovních nástrojů se žádná virtuální kancelář neobejde. To je důvod, proč má IceWarp všechny aplikace dostupné přímo z okna prohlížeče. Nic nemusíte stahovat ani instalovat, protože máte všechny pracovní aplikace dostupné v jednom jediném okně.

První polovina zápasu

Teď si možná říkáte: „Jasně, ale já k práci potřebuju Word, Excel i Powerpoint. Nechci používat nějaké polovičaté řešení.“ A máte pravdu, to bychom po vás ani nechtěli. Naštěstí jsou jednou z hlavních funkcí IceWarpu WebDokumenty, tedy aplikace pro tvorbu dokumentů, tabulek a prezentací. WebDokumenty vám také umožnují pracovat i s aplikacemi M365, a navíc může na každém dokumentu spolupracovat několik lidí zároveň.

Představte si, jak celý váš tým dělá na několika projektech najednou, každý ve svém prohlížeči, a tak šetří čas při tvorbě a úpravách všech společných dokumentů. Tato strategie vám vyhraje prakticky každý zápas.

Poločas

Jsme v polovině a zdá se, že o vítězi stále není rozhodnuto. IceWarp i Microsoft 365 sice nabízejí podobné funkce, ale to ani jednomu z nich výhru nezaručí. IceWarp proto střídá a posílá na hřiště nástroje pro pracovní komunikaci, protože každá virtuální kancelář stojí a padá na kvalitě digitálního spojení.

V IceWarpu máte všechny důležité komunikační aplikace přístupné z přehledného dashboardu. Pomocí firemního e-mailu upgradujete svou pracovní schránku na zabezpečené cloudové řešení, které si zamilují všichni zaměstnanci. Tím to ale nekončí, protože efektivní komunikace naštěstí neznamená jen napsat e-mail.

Pro všechny diskuze, které se do e-mailu prostě nevejdou nebo nehodí, máte TeamChat. Hned se tak spojíte s kolegy a vyřešíte pracovní trable i velice důležitou otázku, kam se jde dnes na oběd. TeamChat vám usnadní prakticky všechno:

  • skupinové chaty pro řešení konkrétních projektů,
  • přeposílání souborů,
  • tagování kolegů,
  • komentování odeslaných e-mailů,
  • připínání důležitých zpráv
  • a celý TeamChat je samozřejmě integrovaný na všechny ostatní aplikace IceWarpu.

E-maily i chatování jsou sice zábava, ale kdy jste naposledy viděli své kolegy naživo? I když se dnes už většina práce odbavuje virtuálně, stále je příjemné občas provést nějakou sociální interakci. A v ideálním případě vám to umožní stále tentýž nástroj.

Díky Konferencím nemusíte přepínat na videohovory třetích stran nebo se snažit přimět všechny, kteří pracují na projektu, aby si před schůzkou stáhli stejnou aplikaci. Konference spojí až 200 volajících a pomocí praktických vylepšení, jako je sdílení obrazovky, chat v reálném čase a moderování, vám usnadní organizaci každého meetingu.

Druhá půlka utkání

Dokumenty, e-mail, chat, konference, to všechno zní velice lákavě. Ale žádný mistrovský zápas nemůže skončit bez pořádného hattricku. Aby IceWarp skutečně porazil M365, musí skórovat na tom nejdůležitějším místě: Na ceně!

Vzhledem k tomu, že IceWarp nabízí každý nástroj, který vaše virtuální kancelář potřebuje, bude pravděpodobně o něco dražší než Microsoft 365, že? To je ale špatná úvaha!

Stejně jako se mnoho fotbalových fanoušků rozhodne sledovat jen sestřih nejzajímavějších momentů, i my přeskočme rovnou na to nejšťavnatější – porovnání cen.

 

Prodloužení

Moment, jestli tato čísla nelžou, tak je IceWarp o 60 % levnější… O 60 % LEVNĚJŠÍ? To je teda GÓÓÓL!!! IceWarp ladně skóruje a zatlouká poslední hřebíček do rakve, tedy branky, Microsoftu 365.

A stíhá to ještě před závěrečnou píšťalkou. IceWarp dělá vše, co umí Microsoft 365, líp než sám Microsoft. Najdete v něm všechny nástroje, na které jste zvyklí, a se všemi funkcemi, o kterých se vám dlouhé roky jen zdálo. To vše vás vyjde *ještě jednou kontrolujeme výsledek* o 60 % levněji, než co platíte za M365! Sem s pohárem, tenhle zápas je za námi!

Za koho chcete kopat?

Dva týmy nastoupily, ale jen jeden odchází jako šampión. V dnešním neustále zrychlujícím světě digitální komunikace není čas ztrácet čas. Jednoduše řečeno, Microsoft 365 by měl dostat červenou kartu za to, že nabízí příliš málo za přemrštěnou cenu. Levnější a smysluplnější řešení od IceWarpu vyhraje toto utkání prakticky pokaždé!

Vysoké ceny, spousta aplikací ke stažení a promarněný čas, který vám nikdo nevrátí… Nenechte se vyautovat už před začátkem klání. IceWarp vám posílá přihrávku a je jen na vás, jestli ji zpracujete a pošlete do branky.