Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

We want you for IceWarp

Co děláme? Alternativu k řešením M365 nebo GSuite.
Jak dlouho to děláme? Od roku 2001.
Kolik nás je? V našich kancelářích v Praze sedí asi 70 lidí, další kanceláře máme v USA, Německu a Indii.
Kde sídlíme? V Karlíně, kousek od metra Křižíkova.
Kdo jsou naši zákazníci? V Čechách nás používají firmy jako Madeta, Oresi a Okay. Ve světě jsou to například Maersk, Ford nebo Swiss Post.

O nás

Tento leták přeletíš očima tak za 17 sekund. To fakt není moc času na seznámení. Proto ti jen rychle ukážeme, čím se v IceWarpu bavíme. A když tě to zaujme, přijď si s námi pokecat na stánek, mrkni na web nebo nás stalkni na sítích: LinkedIn, Facebook, Instagram nebo YouTube.

Sales

Neprodávají, protože se náš produkt prodává zcela sám. A to jsme do něj ještě ani nenacpali AI (pracujeme na tom). Místo toho lítají po světě od Dubaje po New York a občas nám dovezou i nového klienta jako suvenýr.

Marketing

Jelikož není potřeba nic prodávat, tak mají marketingové bytosti prostor na kreativu a sebevyjádření. Proto nám připravují materiály jako tento liebesbrief.

Operations

Nutí nás sportovat, učit se španělsky, plánuji nám akce jako je tato, a když na ně narazíme v kuchyňce, tak nás i nakrmí. Jinak řečeno, hezky se o nás starají.

Development

Ti to už dneska mají jednoduché. Většinu tásků za ně řeší ChatGPT, takže jim náročné přemýšlení stačí jen předstírat.

Testing

Už se ti někdy povedlo načapat testera při práci? Nám taky ne, ale zato je PSko v zasedačce stále obsazené.

Support

Naše systémy šlapou jako hodinky, o to víc se zákazníci zajímají o výsledky včerejšího fotbalu, otestované veganské recepty nebo žhavé knižní novinky.

Infrastructure

Tato odborná práce je především o zapínání, vypínání, zapínání, vypínání, zapínání, vypínání a ještě víc zapínání a vypínání switchů. Výsledek je naštěstí vždy vidět.

HR

Nábor u nás dělají fakt fajn lidské zdroje. Zastav se u nás na stánku a přesvědč se na vlastní bulvy. 👀 A pro introverty máme samozřejmě připravené i kariérní stránky.